e-naročilo na servis Domžale e-naročilo na servis Kranj Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Toyota C-HR

Pozabite na vsakdanjost.

Od

26.700 €


Prikazane vrednosti emisij osnaževalcev zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti. Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: www.toyota.si/why-toyota/environment/worldwide-harmonized-light
Zapri
Pokaži pravno obvestilo

Postavite norme.

Tudi v svetu običajnega lahko izstopate, presežete ustaljene norme in cenite vrednote ekstravagance. Oblika nove Toyote C-HR iz vsakega zornega kota izžareva dinamiko in moč. To je oda športnemu terencu. Uživajte v avanturah v novi Toyoti C-HR.
Cesta je vaša.

Zunanjost Toyote C-HR odlikuje unikatna silhueta. Zaznamujeta jo pokončna drža in slog, ki izžareva dinamiko. S številnimi detajli pa privlači poglede.

Zbudite mesto.Novi C-HR s prenovljenim sprednjim in elegantnim zadnjim delom ponuja precejšnjo mero prefinjene elegance. To je sodobni kupe, ki presega meje vsakdanjega. Odkrijte vsak detajl njegove fascinantne zunanjosti. Zagotovo ne boste razočarani.

Uživajte v trenutku.Novi C-HR je avtomobil, ki razvaja vaša čutila. Ker so vaše oči ustvarjene za uživanje v obliki in ker so vaša ušesa ustvarjena za glasbo. Sedeži vas bodo tesno objeli, diamantni vzorec oblazinjenja pa dodaja premijski dotik. Avdiosistem JBL vas bo vedno znova odpeljal na koncert. To je športni terenec za uživanje.

Osvojite cesto.Pred vami je naslednja stopnja hibridne izkušnje. Zagotavlja takojšno moč, odzivno pospeševanje in izjemno energijsko učinkovitost. Toyota C-HR je urbani športni terenec, ki osvoji vsako cesto. In to počne v slogu.

Odkrijte kombinacije.

Odlične zmogljivosti.

Nova Toyota C-HR uteleža urbano mobilnost.
Njena nizka in široka podoba pripomoreta k natančni
vožnji skozi uvinke. Takojšnji pospeški
poenostavljajo prehitevanje. Hibridni pogonski
sklop pa zagotavlja nizko porabo in emisije.
Sestavite si svojo Toyoto C-HR.

Zadovoljite svoja čutila.

V kabini vas bodo navdušile površine, ki so mehke za otip
in so kombinirane s svetlečimi črnimi dodatki. Ko se dan
prevesi v večer, pa potniški prostor osvetli mehka modra ambientalna svetloba.
Udobje še nikoli ni bilo videti tako dobro.

Vi živite, mi bomo poskrbeli za varnost.

Toyota C-HR je opremljena z najbolj sofisticiranimi
varnostnimi tehnologijami. Medtem ko se vi lahko osredotočate
na svoje življenjske užitke, Toyota C-HR skrbi za vašo
varnost.
Odkrijte varnostne funkcije

Galerija

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.