e-naročilo na servis Domžale e-naročilo na servis Kranj Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

 
Nova Toyota takoj. Do 4.500 € skupnih ugodnosti na vozila iz zaloge.

Izkoristite popust do 4.000 € in bon za dodatno opremo v višini 500 € na izbrane modele* ter možnost Toyota eko financiranja.

Zaupajte nam, kako vas lahko kontaktiramo

step one
Pošljite povpraševanje
Če želite več informacij o določenem vozilu, ali se želite prijaviti na testno vožnjo, vas prosimo, da izpolnite spletni obrazec. Izbrani partner Toyota se vam bo oglasil v najkrajšem možnem času.
Kliknite za več »
step one
Kontaktirajte prodajalca
Naši prodajalci so vedno na voljo, da se z vami pogovorijo o vseh dodatnih podrobnostih, ki vas zanimajo. Med tednom so na voljo med 08:00 in 17:00 in v soboto od 09:00 do 14:00.
Kliknite za več»


OPOMBA:
Pridružujemo si pravico spremembe cene in specifikacije opreme brez predhodne najave. Cene vozil veljajo do 31.3.2021 oziroma do razprodaje zalog.
Za več informacij o razpoložljivosti vozil iz zaloge se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Toyota.

*Bon za dodatno opremo v višini 500€ prejmete ob nakupu modela C-HR 2.0 HSD iz zaloge in velja do 31.3.2021 za določene artikle iz programa dodatne opreme (strešni sistem, vlečna kljuka, Toyota Protect, zaščita prtljažnika).

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.