e-naročilo na servis Domžale e-naročilo na servis Kranj Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Osvežitev klimatske naprave

Poskrbite, da bo zrak v notranjosti vaše Toyote s pomočjo originalnega zračnega filtra ostal svež kljub zunanjim neprijetnim vplivom.Paket osvežitev/
PAKET OSVEŽITEV VSEBUJE


Dezinfekcijo prezračevalnega sistema klimatske naprave Filter zraka z aktivnim ogljemM

Paket osvežitev odstrani bakterije in prah ter izboljša zmogljivost klimatske naprave. Rezultat je svež, prijeten vonj in zaščita pred morebitnimi bakterijskimi okužbami.

67 €MED 10-MINUTNO VOŽNJO VDIHNETE PRIBLIŽNO 70 LITROV ZRAKA

Vremenske razmere, slog vožnje in uporaba klimatske naprave povzročijo nabiranje umazanije in mikrobov v klimatski napravi. V vozilu je zrak lahko nezdrav, dolgo preden se pojavijo neprijetne vonjave. Zato je treba klimatsko napravo servisirati in očistiti vsaj enkrat letno.
Vrste filtrov zraka/
TOYOTIN STANDARDNI FILTER ZRAKA V KABINIFilter zraka, ki je izdelan iz visokokakovostne netkane tkanine, odstrani glavne škodljive snovi, preden prodrejo v vozilo. .

od 21 €/
TOYOTIN IZBOLJŠAN FILTER ZRAKA Z AKTIVNIM OGLJEM V KABINITa filter iz visokokakovostne netkane tkanine s plastjo aktivnega oglja odstrani 25 % več škodljivih snovi kot standardni filter, vključno z alergeni in izpušnimi plini.

od 33 €ZAKAJ IZBOLJŠANI FILTER ZRAKA Z AKTIVNIM OGLJEM:


Standarden filter potniške kabine odstrani onesnaževalce zraka. Izboljšani filter pa dodatno odstrani še neprijetne vonjave. Rezultat je čist in svež zrak, ki kroži po potniški kabini.

Z rednim in pravilnim vzdrževanjem bo vaša klimatska naprava delovala bolj ekonomično, podaljšala pa se bo tudi njena življenjska doba.

Naj Vaša Toyota ostane Toyota

Servisiranje pri pooblaščenem Toyotinem servisu prinaša najvišjo kakovost storitve in poznavanje vozila. Z uporabo originalnih nadomestnih delov in rednega servisiranja pri pooblaščenem servisu ohranjate varnost in zanesljivost vašega vozila.
UDOBJE
Pri vsakem servisu se v prvi vrsti posvečamo našim strankam, zato da se lahko hitro in varno vrnejo na cesto.

KAKOVOST
Vozila Toyota poznamo bolje kot kdor koli drug in vedno namestimo samo originalne Toyotine nadomestne dele, ki so zasnovani za Toyotina vozila.

TRANSPARENTNOST
Zaupanje strank želimo pridobiti s preglednimi informacijami, dokazanim strokovnim znanjem ter vrhunsko kakovostjo izdelkov in storitev.

NAJBOLJŠA VREDNOST ZA VAŠ DENAR
Vzdržujemo vrednost vašega vozila. Redno vzdrževano vozilo pri pooblaščenem serviserju Toyota bolje ohranja vrednost skozi čas.Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.