e-naročilo na servis Domžale e-naročilo na servis Kranj Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Naša storitev

Vsem pravnim osebam nudimo naslednje možnosti:


podrobno predstavimo program Toyotinih vozil, omogočamo temeljit preizkus izbranih Toyot, pripravimo individualno ponudbo, uredimo financiranje in zavarovanje preko hišnega sistema Toyota Kredit&Leasing, vzamemo v račun vaša rabljena vozila, odkupimo vozila po izteku dobe financiranja, opravimo registracijo vozila, detajlno razložimo uporabo vozila, pripravimo ponudbo in pogodbo za vzdrževanje vašega voznega parka, ponudimo možnost kratkoročnih in dolgoročnih najemov vozil, izoblikujemo rešitve za upravljanje voznega parka ...


Za odlično kondicijo vozil v vašem voznem parku bomo skrbeli z vrhunsko usposobljeno ekipo servisnih strokovnjakov, ki vam nudijo:


strokovno svetovanje, redno vzdrževanje in servisiranje, dobavo in vgradnjo dodatne opreme, vulkanizerske storitve,kleparsko-ličarske storitve, ročno pranje in avto-kozmetiko, možnost najema nadomestnega vozila, možnost prevzema in vračila vozila na vašo lokacijo (pick up/drop off storitev)


Celovita storitev vam bo na voljo na enem mestu ob točno dogovorjenem terminu. Potrudili se bomo, da boste popolnoma zadovoljni.

Za vsa vozila Toyota velja:


5 letno jamstvo brez omejitve prevoženih kilometrov (posebni pogoji za avtošole, rent-a-car, spcialna uporaba)12 let garancije na prerjavenje in 3 leta garancije na površinske spremembe barve, vsa nova vozila so vključena v sistem Toyota Eurocare, ki zagotavlja 24-urno brezplačno asistenco po celotni Evropi.

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.