e-naročilo na servis Domžale e-naročilo na servis Kranj Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Ambasador AC Lovše

Ambasador AC Lovše lahko postanete tudi vi!

Za naše stranke in njihovo zaupanje v nas skrbimo na različne načine. Z doživljenjsko garancijo na lastno delo, lojalnostnim programom, ki nagrajuje zvestobo ter od zdaj dalje tudi s progamom Ambasador.

Za tovrsten program nas je navdihnila vrsta zvestih strank, ki se dolga leta vračajo v hišo in izražajo navdušenje nad znamko in storitvijo. Z lastnim navdušenjem so tekom let lastništva okužile tudi ogromno prijateljev, znancev, kateri so posledično tudi postali ponosni in zadovoljni lastniki toyote. Posamezniki, ki so za uvedbo programa najbolj zaslužni bodo naziv in ugodnosti, ki jim pritičejo, prejeli avtomatsko. Z ugodnostmi, ki jih program prinaša, bodo še bolj zadovoljni, hkrati pa bodo imeli možnost razveseliti tudi svoje bližnje.

Za vse ostale, ki bi radi postali naš ambasador, bo veljal določen postopek. Povprašajte v naših salonih!

Glavni pogoj, da ambasador postanete tudi VI je vaše popolno zadovoljstvo z našo storitvijo.

*
{{contact.form.fullnamerequired}}
*
{{contact.form.emailrequired}} {{contact.form.emailformat}}
*
{{contact.form.commentrequired}}
{{contact.form.processing}}
{{contact.form.successmessage}}
{{contact.form.errormessage}}
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.