e-naročilo na servis Domžale e-naročilo na servis Kranj Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Pošljite povpraševanje

Želite prejeti informativno ponudbo za Toyoto hibrid? Prosimo, izpolnite spodnji obrazec za povpraševanje in prejeli boste ponudbo od izbranega Toyotinega partnerja.

Ponudba je informativna. Izbrani partner bo stopil v stik z vami in vam poslal želeno ponudbo v najkrajšem možnem casu. Oprema vozila in njena razpoložljivost sta odvisni od lokalnih pogojev (nekatera prikazana vozila morda vsebujejo opremo, ki ni del standardne opreme; za podrobnejše informacije preverite cenik in specifikacije opreme). Pridržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez predhodnega obvestila. Cene dodatne opreme so priporocene cene. Za koncno ceno vozila z vsemi izbranimi možnostmi se obrnite na pooblašcenega partnerja Toyota. Financni izracuni so informativni in nezavezujoci. Toyota spoštuje vašo zasebnost in ne posreduje osebnih podatkov tretjim osebam. Vaši podatki se samodejno shranijo zato, da vas lahko obvešcamo o novih modelih, posebnih ponudbah in storitvah. Ce ne želite prejemati teh informacij, oznacite zgornje potrditveno polje, in vaši osebni podatki se ne bodo shranili v naši podatkovni zbirki. Ce ne želite vec prejemati zgoraj opisanih obvestil, lahko kadar koli pisno obvestite podjetje Toyota Slovenija: info@toyota.si, ki bo na zahtevo izbrisalo vaše osebne podatke iz podatkovne zbirke..

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.