Brezplačno preizkusite Toyoto E-naročilo na servis Kranj E-naročilo na servis Domžale Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Financiranje

FINANČNI LIZING


FINANČNI LIZING je oblika financiranja, kjer se podjetje ali podjetnik že ob sklenitvi pogodbe odloČi za lastništvo nad predmetom lizinga po poteku pogodbe. Finančni lizing po svoji vsebini predstavlja financiranje nakupa vozila na obroke, pri čemer amortizacijo obračunava lizingojemalec.

OPERATIVNI LIZING


OPERATIVNI LIZING je vrsta financiranja vozila, ki je namenjena podjetjem in podjetnikom, ki želijo vozilo le uporabljati in jih nakup vozila po izteku pogodbenega razmerja ne zanima. Lizingojemalec za uporabo vozila plačuje stroške najema, lizingodajalec pa knjiži vozilo kot osnovno sredstvo in zanj obračunava amortizacijo. Operativni lizing z vključenimi dodatnimi storitvami (»all inclusive«) lahko vključuje tudi zamenjavo pnevmatik, redna in izredna vzdrževalna dela, zavarovanje in podaljševanje registracij, nadomestno vozilo - torej vse, kar vključuje redna uporaba vozila.

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.