e-naročilo na servis Domžale e-naročilo na servis Kranj Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Hilux

Od

33.600 €


Pripravljen na vsak izziv

Hilux združuje prednosti in vzdržljivost poltovornjaka z inovativno tehnologijo. Novo doživetje vožnje.
NOVA TOYOTA HILUX - POUDARKI

Več zabave. Več posla.Hilux vas odpelje, kamorkoli si boste zaželeli. Je tako močan, da lahko premika gore. Opremljen je z zmogljivimi motorji, ki lahko vlečejo tudi 3,5 tone težko prikolico.
Njegov novi 2,8-litrski dizelski motor zmore 204 konjske moči in 500 Nm navora. Od 0 do 100 km/h pospeši v desetih sekundah in je najmočnejši Hilux doslej.

Zasnovan za velike stvari. Oblikovan za zabavo.Novi Hilux s svojo drzno zunanjostjo izstopa iz množice. Njegova mišičasta podoba izžareva moč. Njegovi močni odbijači pa v vseh pogojih ščitijo karoserijo. K atraktivnemu izgledu pripomorejo tudi nove luči in robustna platišča. Na vrhu ponudbe se nahaja paket opreme Invincible, pri katerem se moč združuje s slogom.

Vaš prostor. Vaš svet.Zunaj robusten, notri udoben. Notranjost novega Hiluxa navdušuje z novo stopnjo prefinjenosti in sloga. Različica Dual Cab Invincible zagotavlja izjemen vtis tudi z dvobarvnimi sedeži, ki so oblečeni v perforirano usnje.

Galerija

 

 

Toyota ProTect

Toyota ProTect zaščitni premaz vam je ob nakupu novega vozila na voljo 30% ugodneje, z nakupom premaza vam nudimo tudi 5 let jamstva na obstojnost premaza.
Odkrije prednosti revolucionarnega namaza v prodajnih salonih Toyota.
Spoznajte več >
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.