Brezplačno preizkusite Toyoto E-naročilo na servis Kranj E-naročilo na servis Domžale Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Toyotine ugodnosti

Toyotine ugodnosti

Izkoristite ugodnosti za vašo Toyoto

Spoznajte privlačno ponudbo.

Prosimo, upoštevajte, da je razpoložljivost modela odvisna glede na stopnjo opreme (nekatera prikazana vozila lahko vključujejo opremo, ki ni del serijske opreme – podrobnejše informacije najdete v specifikacijah in seznamu opreme) in državo nabave (vse informacije v zvezi s tem lahko dobite pri AC Lovše d.o.o.). Navedeni finančni izračuni so informativne narave in neobvezujoči. Za točen izračun in konkretno ponudbo se obrnite na pooblaščenega prodajalca Toyotinih vozil.


Tudi med poletjem svojo Toyoto pripeljite k pooblaščenemu partnerju vozil. Za vas smo pripravili raznovrstno ponudbo storitev, originalnih nadomestnih delov in dodatne opreme za vozila Toyota po ugodnih cenah. Spoznajte privlačno ponudbo.


Preverite ponudbo

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.